5 fördelar med citron

20140430-153722.jpg
Här är 5 hälsofördelar med citron i vatten:

1. Bra för magen
När man blandar citron med vatten kan det hjälpa mot många matsmältningsproblem så som illamående, halsbränna och elaka bakterier. Genom att äta citron och citronjuice regelbunden hjälper man magen att göra av med skräp mer effektivt (clense/detoxerande effekt), och det kan även hjälpa till att rena blodet samt lätta förstoppning.

2. Bra för huden
Citron kan hjälpa till att lösa problem med dålig hud. Det innehåller mycket C-vitamin vilket bidrar till att din hud föryngras och får mer lyster. Citron förminskar effekten av rynkor och pormaskar.

3. Bra för tänderna
Citron i vatten är bra för din tandhygien och hjälper mot dålig andedräkt.

20140429-002304.jpg
4. Bra för halsen

Citron är fantastiskt mot halsinfektioner och andra åkommor som sätter sig i halsen eftersom den fungerar bakteriedödande. Om du har ont i halsen ska du blanda saft från en halv citron med lika mycket vatten och gurgla regelbundet.

5.  Bra för att gå ner i vikt
En av de stora fördelarna med att dricka citronvatten är att det kan bidra till att viktminskning går snabbare. Försöker du gå ner i vikt så börja dagen med detoxvatten så sätter det igång förbränningen.

20140429-002333.jpg

 

One Comment
  1. Wow !!
    Låter helt stålande, hade precis tänkt att börja dricka detoxvatten. Finns det fler livsmedel än citron som är bra för huden och viktminskning? Kram☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *