Ingefärsshot – magi för hälsan

Shot med ingefära, citron och honung är riktigt bra för hälsan. Ingefäran och dess egenskaper plus c-vitamin och socker gör att man håller sig frisk eller en dunderkur om man känner sig hängig. Dessutom är det väldigt enkelt att göra!

Ingredienser:

1 bit ingefära ca 3-4 cm
2 citroner
2 msk honung
1 liter vatten

Såhär gör du:

Riv ingefära med skalet på. Häll upp en liter vatten i en kastrull och lägg i ingefäran. Låt stå på svag värme i 20 minuter. Jag använder 2:an på min spis, det ska inte koka. Sila av i en skål och ha i två matskedar honung. Rör runt så att honungen smälter ordentligt. Låt svalna och pressa sedan i två citroner. Tappa upp på fina flaskor. Förvara ingefärsshoten i kylen. Håller upp till en månad. Ta en shot varje morgon för bra hälsa. Lycka till!

Ingefärashot

Ingefärashot

Ingefärashot

Skölj ingefäran och riv grovt med skalet på och lägg i en kastrull med 1 liter vattnet. Värm på låg värme (2:an) i 20 minuter. Låt det ej koka då delar av de nyttiga mineraler och antioxidanterna försvinner.

ingefärsshot

Sila av ingefäran ner i en skål och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet.

ingefärashot

Honung ingefärashot

Honung ingefärashot

Ingefara-shot-detox Ingefara-shot-detox

Ingefara-shot-detox_Ingefärsshot

One Comment
  1. Tack så mycket för att dela sådan proffsig post. Detta är en de mest användbara artikeln för mig. Jag har lärt mig mycket av tycker om Ginger Shot. Jag förstår att detta är mycket användbart artikel för hälsa & det är också en av de mest användbara hälsorelaterade artiklar på webben. Vänligen hålla slik. Tack igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *